Werken bij Student Power

Wie zijn wij?

 

Student Power is het online vacatureplatform voor stages, traineeships, bijbanen en startersbanen in Europa. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om vacatures voor studenten te plaatsen, en studenten solliciteren vervolgens rechtstreeks bij het bedrijf, zonder tussenpersonen. Op deze manier kunnen studenten werkervaring opdoen waar zij écht profijt van hebben en halen bedrijven jong talent met frisse kennis in huis. Bovendien werkt Student Power als een vooruitstrevende Employer Branding tool om jong talent bekend te maken met een bedrijf.

Tijdlijn

2019

Anne Koolen investeert in in het idee van Carlien Hartgerink voor een online vacatureplatform voor studie gerelateerde bijbanen. Een maand later is de lancering van de eerste website.

2021

Carlien Hartgerink draagt het stokje over aan Anne Koolen. 

Daarna is de eerste investeringsronde opgehaald, is Student Power lid geworden van Incubase (incubator van de Universiteit Twente) en begint Student Power aan haar internationale uitrol en het aanbieden van remote banen.

Wat kun je verwachten?

Leren. Leren. Leren.

Bij ons leer je iedere dag. Zowel binnen als buiten jouw vakgebied. Je leert van jouw eigen experimenten, jouw collega’s en van externen die we regelmatig uitnodigen om iets over hun vakgebied te vertellen. 

Work hard, play hard

Wij hebben regelmatig (virtuele) vrijdagmiddag borrels en andere activiteiten die ervoor zorgen dat jij jouw collega’s leert kennen. 

Koffie & Thee

Op ons kantoor hebben we heerlijke koffie, thee en snacks!

Ambitieus team

Werk samen met een ambitieus team, die je elke dag opnieuw weer uitdaagt om te groeien. 

Impact

Als onderdeel van ons team draag je bij aan het leven van vele studenten en young professionals. Jij helpt hen een carrière te bouwen en hun talent optimaal te ontwikkelen.

Vrijheid & Verantwoordelijkheid

Je krijgt bij ons veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat, maar hoe je dit doet is up to you (binnen redelijke grenzen)!

Onze kernwaarden

Teamwork

Wij helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar. We behalen en vieren onze successen samen, waarbij er ook ruimte blijft voor individuele erkenning van de bijdrage aan het resultaat.

Snelheid

Wij zijn ambitieus, werken hard en stellen uitdagende doelen. Wij experimenteren veel waardoor soms dingen fout gaan, maar we ook veel leren. Alles draait om snelheid.

Technologie

Wij geloven dat technologie ons kan helpen de wereld beter te maken. Wij bouwen onze eigen technologieën en gebruiken data om continue te verbeteren.

Klantvriendelijk

Onze klanten staan op nummer één. Wij luisteren naar onze klanten, brengen een zo goed mogelijk advies uit en zijn altijd eerlijk en transparant. 

Ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd in Hengelo (Overijssel) op The Green Box campus, een cleantech campus waar allerlei bedrijven werken aan oplossingen voor de energie transitie. Iedere werkplek heeft een curved monitor. Ons kantoor is flexibel ingericht zodat je er kunt gaan zitten wanneer je wilt, ook als je vooral remote vanaf een andere plek werkt.

Daarnaast hebben we de beschikking over verschillende meeting rooms en andere faciliteiten (zoals een heerlijke koffie machine) en zijn wij onderdeel van Incubase, de incubator op de Universiteit Twente. Hier kunnen we ook vaak terecht om te werken.