Bedrijven die Student Power gebruiken, zijn succesvoller in het aantrekken en behouden van jong talent*

Jong talent werf je op Student Power

5/5

 Vertrouwd door:

 + meer dan 150 tevreden MKB-bedrijven

Hier vind je alles om jong talent te werven

  • Vacatures plaatsen

    Bereik maandelijks 28.000+ studenten en young professionals die relevante werkervaring op willen doen bij bedrijven zoals die van jou.

  • Employer branding tools

    Laat zien hoe het is om in je bedrijf te werken met aantrekkelijke vacatures en een uitgebreid bedrijfsprofiel. Krijg inzicht in volgers, paginaviews en meer.

  • Vlakbij jong talent

    Via ons partnerschappen met Universiteiten, hogescholen, MBO's, studenten teams en verenigingen staat jouw bedrijf verbonden met jong talent.

Werf jong talent met vacatures

Plaats je vacature(s) op Studentpower en bereik jong talent dat relevante werkervaring op wil doen. Je vacature wordt standaard mooi vormgegeven, zodat je betere kandidaten aantrekt.

Trek jong talent aan met employer branding tools

Met je gratis bedrijfsprofiel maak je gebruik van onze employer branding tools. Krijg inzicht in je volgers, paginaviews en meer. Of schakel ons in voor professionele foto’s, video’s en virtual tours voor je bedrijfsprofiel.

0
nieuwe studentenprofielen elke maand
0 +
zoekende studenten
0 +
bedrijven gebruiken Student Power

Wat bedrijven zeggen

Via Studentpower hebben we een Bedrijfskunde student en een HR-student aangenomen om eens te proberen hoe dit zou bevallen. Hadden we dat maar eerder gedaan, want beide studenten zijn echt een aanvulling op ons team en draaien binnen mum van tijd mee. Ze brengen een frisse blik mee in ons bedrijf en we komen nu gemakkelijk aan goed personeel, omdat deze studenten na hun studie blijven hangen.

Fedacc Administratie- en Belastingadviseurs Johan - Vennoot

Via Studentpower hebben we een Je collega gaat met zwangerschapsverlof en dan? Gelukkig hebben wij snel kunnen schakelen met Studentpower en vonden zij voor ons binnen no time een zeer gemotiveerde en enthousiaste collega die haar studie tijdelijk on hold had gezet. Een win-win situatie: wij een goede collega erbij en voor haar een mooie kans om werkervaring op te doen! Dank voor jullie betrokkenheid en inzet ons hierin te ondersteunen.

RJ Safety & Security Saskia - HR Business Partner

Ik was op zoek naar een student die ons kon ondersteunen bij social media werkzaamheden. Ik plaatste een promotie opdracht, had snel daarna een intakegesprek met Studentpower en binnen 2 weken had ik de perfecte student! Studentpower weet vraag en aanbod heel goed te combineren. Super!

Sales by Ketan Ketan - Eigenaar

Contact met sales