Student Power en Universidad Francisco de Vitoria Madrid partnerschap zorgt voor internationale kansen voor studenten

Online banenplatform Student Power en de Spaanse Universiteit Universidad Francisco de Vitoria (UFV) in Madrid hebben een partnerschap gesloten om studenten te helpen hun talent te ontwikkelen en de praktische ervaring op te doen die nodig is voor het bouwen van hun carrière.  

“UFV’s internationale en praktische curriculum en haar open-minded houding ten opzichte van nieuwe manieren van werken worden al erg op prijs gesteld door Europese bedrijven. Deze partnerschap maakt het makkelijker voor bedrijven waar dan ook ter wereld om talent vanuit Spanje aan te trekken, en helpt aan de andere kant Spaanse studenten om relevante werk ervaring op te doen, zowel binnen als buiten Spanje,” zei Anne Koolen, CEO, Student Power.

UFV is Student Power’s eerste partner buiten Nederland, dus deze overeenkomst is de start van een plan om internationaal uit te rollen en continu nieuwe mogelijkheden te creëren voor zowel studenten als bedrijven.

“Onze samenwerking met Student Power brengt onze studenten op de hoogte van de verschillende soorten stages, parttimebanen en lange-termijn carrièremogelijkheden die internationaal beschikbaar zijn. Dit helpt ons waarde toe te voegen aan de studietijd en is in lijn met onze ambitie om te zorgen dat we onze studenten goed voorbereiden op zowel nationale als internationale carrières,” zei Pilar Otero de Navascués Viada, Stage en Werk technicus, UFV.

Over UFV

Universidad Francisco de Vitoria is een internationale Universiteit in Madrid, Spanje. De Universiteit werd opgericht in 1993, telt 12.500 studenten en heeft 1.000 werknemers in dienst. Het curriculum op de Universiteit vraagt veel van studenten en is praktisch, uitgebreid en internationaal georiënteerd. Met de hulp van bedrijven zoals Student Power, bied de Universiteit ook professionele kansen aan studenten die helpen met het bouwen van een carrière na het afstuderen.

www.ufv.es
Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram | YouTube

Over Student Power

Student Power is een online studenten banenplatform dat studenten helpt om relevante stages, startersbanen, parttime werk en traineeships te vinden bij bedrijven die hun vaardigheden goed kunnen gebruiken. Werkgevers kunnen vacatures plaatsen voor studenten en hebben direct toegang tot een uitgebreide cv-database die het ook voor hen mogelijk maakt gericht te zoeken naar studenten die bij hen passen en direct contact te maken. Het platform helpt studenten relevante werkervaring op te doen en geeft werkgevers toegang tot talent in een vroeg stadium van hun carrière. Er is geen tussenpersoon, wat het bedrijf onderscheidt van uitzendbureaus. Studenten kunnen werkgevers direct berichten.

www.studentpower.com
Instagram | LinkedIn | Facebook | TikTok

Foto: Olivia Maria Vazquez Bastidas (Marketing Stagiaire, Student Power), Anne Koolen (CEO, Student Power) en Pilar Otero de Navascués Viada (Stage en Werk technicus, Universidad Francisco de Vitoria Madrid). Volgens de partners is internationale samenwerking essentieel voor studenten die graag een internationale carrière op willen bouwen.

Leave a Comment