De Student Power 100 is een unieke lijst met de meest getalenteerde en ambitieuze studenten in Nederland, van alle nationaliteiten, onder de 28 jaar. We willen studenten de tools geven om verder uit te blinken in hun carrière. En het maakt niet uit waar uw interesses liggen – of het nu gaat om financiën, business, techniek of sociaal activisme, wij zijn er voor jou om jouw horizon te verbreden en te laten zien hoe je jouw interesses kunt combineren met de arbeidsmarkt.

De volledige lijst van top 100 studenten wordt begin 2022 gepubliceerd op Student Power.

Meldt je aan vóór 2 December 2021. 

Kijk verder dan je curriculum

We streven ernaar om een community van studenten op te bouwen die verder kijken dan het schoolcurriculum, zichzelf proberen uit te dagen en een permanente passie hebben voor het creëren van een betere wereld. Elk Student Power 100-lid heeft levenslang toegang tot de community, wat extra kansen voor carrière en persoonlijke ontwikkeling met zich meebrengt. Nadat ze op de lijst zijn gekomen, ontvangen studenten onder meer:

  • levenslange toegang tot de community van Student Power 100 alumni,
  • mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve workshops voor loopbaanontwikkeling,
  • deelname aan het lanceringsevent voor leden begin 2022 in Amsterdam.

Het Student Power 100-netwerk wordt je Power-netwerk. Je hebt altijd de mogelijkheid om andere gelijkgestemde leden van de Student Power 100-gemeenschap te bereiken, of je nu een ingewikkelde vraag hebt of een super idee voor een toekomstige samenwerking.

Enthousiast geworden over de vele kansen die voor het oprapen liggen? Aarzel niet en vul het aanmeld formulier in vóór 2 december 2021.

Stay in power!