Woonboulevard Oldenzaal

  • Kleibultweg 48, Oldenzaal NL, 7575 BV Oldenzaal View on Map
Add a review

Overview

  • Sectors Business, consultancy en management
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 82

Company Description

24 UNIEKE WINKELS ONDER ÉÉN DAK

Woonboulevard Oldenzaal behoort tot de grootste woonboulevards van Nederland! Op ruim 60.000 m2 vindt u maar liefst 24 woonspeciaalzaken waar u inspiratie opdoet, deskundig advies krijgt en ‘wonen’ beleeft in de breedste zin van het woord. Op onze woonboulevard heeft u waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via de A1 afslag 33. Kom dus lekker een dagje woonwinkelen in Oldenzaal.

DE BASIS VAN HET SUCCES

De basis van het succes van Woonboulevard Oldenzaal werd 80 jaar geleden gelegd door Gerrit en Maria van Gils. Gerrit begon op 25 jarige leeftijd met een meubelfabriekje in Oldenzaal. Dit deed hij met weinig middelen en een handje vol personeelsleden, maar vooral met veel lef en doorzettingsvermogen. Hij produceerde eigenhandig meubels die vervolgens op de bakfiets bij de klanten thuis werden bezorgd. En dat werkte!

ONTDEK HET VERSCHIL BIJ WOONBOULEVARD OLDENZAAL

We groeiden door de jaren heen uit tot een woonboulevard waar je voor werkelijk alles terecht kunt op het gebied van meubels, tapijt en gordijnen, vloeren, verlichting, decoraties, accessoires, keukens en slapen. En tussen het shoppen door hoef je niet naar huis om te eten. In het gezellige Brug Restaurant serveren wij heerlijke dagschotels en ook bij Subway kun je genieten van een vers gebakken broodje, salade of wrap. Op Woonboulevard Oldenzaal kun je gratis parkeren en ben je altijd verzekerd van aantrekkelijke acties en de laagste prijsgarantie.

PLEZIER EN VERMAAK VOOR DE KIDS

Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is er het Kinderparadijs, waar ze onder begeleiding mogen tekenen en knutselen, waar ze zich kunnen vermaken in de ballenbak, de kinderbioscoop of met één van de Playstations.

Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen. Bij ons maakt het niet uit welk budget een klant heeft, onze Woonboulevard is er voor iedereen. Wij kunnen daarbij in alle smaken en voorkeuren voorzien. We zijn trots op wat we bereikt hebben. Het gevoel dat je club kampioen wordt, dat gevoel hebben wij ook als we kijken naar wat we samen bereikt hebben!

KOM OOK WOONWINKELEN IN OLDENZAAL

Woonboulevard Oldenzaal (Kleibultweg 48) is het adres voor je complete woninginrichting en is eenvoudig en snel bereikbaar (snelweg A1 afrit 33) voor inwoners uit Apeldoorn, Arnhem, Almelo, Borne, Delden, Diepenheim, Deventer, Enschede, Enter, Haaksbergen, Hellendoorn-Nijverdal, Hengelo, Holten, De Lutte-Losser, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Tubbergen, Twenterand en Wierden-Enter. Ook vele klanten uit Duitsland, uit o.a. Bad Bentheim, Nordhorn, Gronau, Neuenhaus, Lingen, Meppen, Osnabrück, Bramsche, Ibbenbüren, Münster, Dülmen, Bielefeld en Melle, weten ons te vinden voor onze complete woonsfeer.

Plan vandaag nog je bezoek aan de grootste en leukste woonboulevard van Twente. Op maar liefst 60.000m2 vind je de mooiste woonwinkels met de allermooiste merken onder één dak. Wij zijn 7 dagen per week open (m.u.v. juni, juli en augustus) en gemakkelijk bereikbaar via de A1 afslag 33. Er is dus altijd een moment om ons te bezoeken. Kijk hier voor de openingstijden en routebeschrijving.

WOONBOULEVARD OLDENZAAL BLIJFT OOK NA 75 JAAR ZIJN AMBITIES HOUDEN!

De familienaam is in 2015 van de voorgevel verwijderd, maar de ambitie is gebleven bij Van Gils. De Woonpromenade Van Gils heet nu de Woonboulevard Oldenzaal. Een bewuste keuze, benadrukt Gerie van Gils (63), samen met zijn broer Martin eigenaar. „Met alle formules die we hebben, is de Woonboulevard Oldenzaal veel meer dan Van Gils alleen. Wij zijn klaar voor 2020.”

Leave Your Review

  • Overall Rating 0