Verkeersboete.nl

Add a review

Overview

  • Sectors Business, consultancy en management , Psychologie en sociale zorg , Rechten
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 99

Company Description

Wie we zijn

De passie voor rechtvaardigheid groeide uit van hobby tot professioneel kantoor. Al tijdens de rechtenstudie verdiepte mr. N.G.A. Voorbach, de oprichter van verkeersboete.nl, zich in allerlei regeltjes die de overheid weggebruikers en verbalisanten oplegt. Dat zorgde voor verbijsterende ontdekkingen: wet- en regelgeving wordt lang niet altijd correct nageleefd. De overheid ‘verblijdt’ de belastingbetaler jaarlijks met ongeveer 9 miljoen verkeersboetes. Daar haalt de overheid een gigantisch bedrag mee op van liefst 800 miljoen euro!

Het blijft niet bij de ‘Mulderboete’. Een nieuwe melkkoe is in diverse steden op komst: de gemeentelijke parkeerbelasting. Betaalt u niet of te weinig, dan krijgt u een parkeerbon. De randstedelijke gemeenten (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) halen daar tientallen miljoenen euro’s mee op! U mag op z’n minst verwachten dat voor uw verkeersboete of parkeerbon alle regeletjes correct en zorgvuldig zijn nagelopen. Toch? In de praktijk blijkt dat helaas niet het geval. En daar bent ook u de dupe van.

Wat we doen

Sinds 2014 maakt ons team bezwaar tegen alle soorten verkeersboetes en parkeerboetes. Dat deden we eerst alleen voor vrienden en familie. Er kwamen zoveel aanmeldingen dat een stop op nieuwe zaken noodzakelijk bleek. Dat moest anders. Daarom besloten we in 2017 een doorstart te maken onder een nieuwe naam: verkeersboete.nl. Met onze nieuwe website zijn wij in staat al uw boetes te behandelen. Wij weigeren geen enkele zaak, maar uiteraard moet u er wel voor zorgen dat uw boete binnen de bezwaartermijn bij ons is ingediend. Wacht dus niet tot het laatste moment met het aanmelden van uw boete.

Voor wie we het doen

Er is voor ons niets mooiers dan een klant die zijn onterechte boete niet hoeft te betalen. In de loop der tijd hebben we ontzettend veel mensen mogen helpen. We zijn trots op het feit dat ieder jaar duizenden cliënten vertrouwen op de gespecialiseerde rechtsbijstand van verkeersboete.nl. De kennis die we hebben delen we met iedereen. Een kritisch tegengeluid. Dat is wat we bieden voor iedereen die een boete heeft ontvangen.

Gratis dienst

Jaarlijks gaan wij voor duizenden klanten succesvol in bezwaar en beroep. Dat doen wij kosteloos. Bij een gegrond bezwaar betaalt overheid onze kosten. Verliezen we de zaak? Dan verdienen we niets, maar brengen we ook geen kosten in rekening. Dat is het principe van no cure, no pay (geen oplossing, geen betaling). Bij ons kunt u terecht voor alle verkeersboetes (herkenbaar aan de letter ‘M’ rechtsboven op de boete), strafbeschikkingen en parkeerbonnen (naheffingsaanslagen in de parkeerbelasting). Strijd met ons voor een correct, zorgvuldig en rechtvaardig boetebeleid!

Leave Your Review

  • Overall Rating 0