Super B

Add a review

Overview

  • Sectors Technologie
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 303

Company Description

Onze missie.

We doen er alles aan om klanten de leiding te geven over hun energievoorziening. Daarom bieden we robuuste, veilige en eenvoudig te gebruiken lithium accu’s. Lithium accu’s waarop u kunt vertrouwen.

Dream big. Act clever.

Onze droom is om een toonaangevende speler te worden in de productie van hoogwaardige lithium accu’s. We richten ons op kwaliteit en bedienen onze klanten op de best mogelijke manier.

Onze kernwaarden.

We zijn ambitieus, hongerig naar succes en gepassioneerd in ons werk. Om hoogwaardige kwaliteit te leveren, richten we ons op onze klanten, processen en producten. We vertrouwen niet maar verifiëren. We worden gedreven door empowerment en zijn 100% toegewijd. We investeren en vertrouwen in de relatie met onze klanten. We lopen voorop in innovatie. We zijn Super B.

Een Koolen Industries company. Het mogelijk maken van de energietransitie.

Super B is een dochteronderneming van Koolen Industries, het Nederlandse conglomeraat voor schone energieoplossing. Koolen Industries heeft als missie om iedereen te kunnen laten bijdragen aan de energie transitie. Door schone energie te gebruiken van de wind en zon, en te zorgen dat het er is wanneer u dit nodig hebt, geven we  u een autonoom leven, waarin u onafhankelijk bent van het net. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer u dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Mogelijk gemaakt door slimme software.

Office Photos

Leave Your Review

  • Overall Rating 0