Redgrasp

Add a review

Overview

  • Sectors Gezondheidszorg
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 127

Company Description

Redgrasp maakt van zorgprotocollen en -richtlijnen een kennisspel.
Kwaliteit van zorg is letterlijk van levensbelang. Protocollen en richtlijnen zijn bedoeld om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Maar het zijn lange saaie documenten die niet uitnodigen tot lezen – niemand neemt ze in het weekend mee naar huis om ze te bestuderen! Ze worden vrijwel exclusief gebruikt om er af en toe dingen in op te zoeken, als dat al gebeurt. Protocollen en richtlijnen zijn simpelweg geen goed leermiddel. Als medewerkers geen weet hebben van de inhoud van deze documenten, hoe moet de kwaliteit van zorg er dan door verbeteren?
Oplossing
Wij maken van protocollen een kennisspel met quizvragen die je onder andere via de e-mail kunt beantwoorden. Je krijgt direct feedback op je antwoord en zo heb je binnen 20 seconden wat geleerd. Als het document onduidelijk is of als je een vraag hebt kun je je opmerking direct doorgeven aan de auteur. Leidinggevenden krijgen inzicht in de beantwoording op hun afdeling en kunnen vragencampagnes opstellen om het leerproces op hun afdeling te begeleiden.
Unieke kenmerken
Wij zijn eenvoudig schaalbaar over alle kennisdocumenten doordat ons proces (vragen stellen) heel weinig tijd vraagt. We maken gebruik van bestaande kennisdocumenten en hebben een ruim gevulde vragenbank zodat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. We maken van een dode letter in een la een levend document met een actieve dialoog. Zo zijn we de missing link tussen documentatie en implementatie.
Wie we zoeken
Wij zijn altijd op zoek naar geneeskundestudenten om ons te helpen om quizvragen te maken voor ziekenhuizen en beroepsverenigingen. Flexibel werk vanuit huis, waarbij je je kennis van de zorg goed kunt gebruiken.

Leave Your Review

  • Overall Rating 0