Insights Zorg B.V.

Add a review

Overview

  • Sectors Psychologie en sociale zorg
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 47

Company Description

Insights Zorg

Wij zijn een landelijk opererend adviesbureau dat sinds 2008 actief is in het sociaal domein en de zorg. We onderscheiden ons met diensten die onze opdrachtgevers echt helpen hun doelen te bereiken. Geen dikke rapporten, maar oplossingen en adviezen die in de praktijk aantoonbaar meerwaarde opleveren. Belangrijke pijlers van onze dienstverlening vormen het ontwikkelen van dashboards, uitvoeren van cliƫntervaringsonderzoeken en begeleiden van verandertrajecten om meer te sturen op basis van data.

Onze visie op het sociaal domein

We geloven in de noodzaak van een nieuw sociaal speelveld. Voor een leefbare en duurzame maatschappij moeten burgers minder afhankelijk worden van de overheid en meer zelfredzaam worden. Minder overheid, meer maatschappij.

De verhouding tussen samenleving, organisaties en overheid is hierdoor aan het veranderen. Er ontstaat ruimte voor de komst van nieuwe arrangementen vanuit de samenleving waarbij burgers, bedrijven en maatschappelijk organisaties elk vanuit hun eigen kracht een bijdrage leveren. Dit vraagt een andere manier van samenleven en samenwerken.

Leave Your Review

  • Overall Rating 0