HANOS Internationale Horeca Groothandel

Add a review
  • Social Links:

Overview

  • Sectors Hospitality
  • Posted Jobs 4
  • Viewed 55

Company Description

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Voor elke stap in jouw carrière

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, je eerste ‘echte’ baan of wellicht juist de tweede of derde stap; wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Ben jij op zoek naar iets naast je studie of als tweede baan? Bij HANOS bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken. Jij bent tussen de 8 en 16 uur per week beschikbaar voor werk en geeft de dagen aan waarop je ingepland kan worden. Kun je in de vakanties meer werken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ideaal dus om wat bij te verdienen!

Wil jij carrière maken binnen HANOS door verschillende stappen in je loopbaan? Bij HANOS hebben we uitdagingen voor je klaarliggen die dit mogelijk maken!

Office Photos

Leave Your Review

  • Overall Rating 0