Hands on ICT

Add a review
  • Social Links:

Overview

  • Sectors ICT & Informatica
  • Posted Jobs 4
  • Viewed 72

Company Description

ICT begint bij de gebruiker

Met ICT-oplossingen die naadloos aansluiten op jouw ambities, zorgen wij ervoor dat jij kunt uitblinken in jouw business. Jouw doelstellingen en mensen staan bij ons altijd centraal. Want de beste ICT-oplossingen zijn die waardoor jouw mensen nóg efficiënter kunnen werken. En dat zie je terug in je resultaten.

Onze 125 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Werken bij Hands on ICT

Bij Hands on ICT werk je in een omgeving waar passie en professionaliteit hand in hand gaan. Het resultaat staat voorop, maar de mensen staan centraal. Dit zijn onze opdrachtgevers én onze medewerkers. Op deze manier doen we wat we goed kunnen en waar we ons goed bij voelen. Dezelfde passie en professionaliteit vinden we ook bij onze toonaangevende partners. Samen bereiken we mooie resultaten voor inmiddels meer dan 300 opdrachtgevers.

125 bevlogen collega’s

Samen met 125 collega’s werk je dagelijks aan uiteenlopende ICT-projecten voor onze klanten. Dit doen we vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo óf op locatie bij de klant.

Samenwerken, kennis delen en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Met een sterke focus op ontwikkeling kun je bij ons snel groeien, op professioneel én persoonlijk vlak.

Blijf jezelf ontwikkelen

Werken bij Hands on ICT betekent werken in een professionele omgeving, en werken met (andere) professionals. Wij willen groeien, zowel op het gebied van kwantiteit als kwaliteit. Daarom stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling op alle vlakken. Wil je bijvoorbeeld jouw expertise op een van je vakgebieden uitbreiden, door een training of opleiding? Of misschien wil je meer kennis van een bepaalde branche, door een kijkje te nemen achter de schermen van een opdrachtgever? Wij zorgen ervoor dat je daar de tijd en ruimte voor krijgt. Want alleen op die manier kunnen wij je helpen groeien, zodat je steeds beter wordt in datgene wat je doet. De ontwikkelingen van onze sector staan nooit stil en jij zelf dus ook niet!

Wat jij en jouw collega’s met elkaar gemeen hebben

Bij Hands on ICT kom je in een werkomgeving terecht die we zelf het liefste typeren als ‘work hard, play hard!’. We zijn dagelijks druk bezig voor onze klanten, maar je bent omringd met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben en klaar staan om elkaar te helpen. Samen zaken aanpakken, uitwerken en oplossen. Dat geeft je de energie om samen met je collega’s elke dag weer naar het beste resultaat te streven. Onze teamleden vullen én voelen elkaar aan. Niet alleen fijn voor het resultaat, maar ook voor de sfeer. Uiteraard geven we je de middelen en methodes, om op die manier het maximale uit jezelf te kunnen halen. Wij blij, de opdrachtgever blij, maar het allerbelangrijkste: jij blij!

Meer dan werk alleen

Onze cultuur is zoals gezegd ‘work hard, play hard!’. We vinden het leuk én belangrijk om naast het werk ook veel sociale activiteiten met elkaar te ondernemen. Wij hebben dan ook een zeer actieve personeelsvereniging, die gedurende het jaar ervoor zorgt dat we toffe dingen doen met elkaar. Zo leren we elkaar nóg beter kennen. Ineens blijkt die collega van sales heel erg goed te zijn in karaoke, is je teamlid een held op de piste en blijkt de afdelingsmanager de beste verhalenverteller bij de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Door elkaar ook eens op een andere manier en letterlijk in een andere omgeving dan kantoor te zien, versterk je de band met jouw collega’s. En kun je ook gewoon eens heerlijk samen feesten!

Leave Your Review

  • Overall Rating 0