FBD

  • Twentepoort West 10, Almelo NL, 7609 RD Almelo View on Map
Add a review

Overview

  • Sectors Business, consultancy en management
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 172

Company Description

De ervaren professionals die in dienst zijn van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Onze klanten schakelen ons in voor tijdelijke of langdurige opdrachten en complexe vraagstukken. Ieder van ons is specialist op zijn of haar vakgebied. Via een uitgebreide werving en selectie koppelen wij de professional aan onze opdrachtgevers. Binnen de financiële dienstverlening kunnen wij een groot aantal toonaangevende bedrijven tot onze opdrachtgevers rekenen.

Ontwikkeling

Wij geloven in ontwikkeling. In onze FBD Academie staan permanente educatie en  persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat levert gemotiveerde professionals op die het allerbeste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen.

Nuchter

De ervaren professionals van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Expertise waarmee opdrachtgevers hun uitdagende ambitie kunnen waarmaken. Onze mensen zijn nuchtere en betrokken vakmensen. Zij geven organisaties de richting die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Samen

We streven naar partnerschap op basis van vertrouwen en verbondenheid. Samen zijn we succesvol. We nemen de tijd om mensen en organisaties goed te leren kennen. En omdat wij iedereen echt persoonlijk kennen, leveren wij de beste match.

Leave Your Review

  • Overall Rating 0