Add a review
  • Social Links:

Overview

  • Sectors ICT & Informatica , Productie , Technologie
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 78

Company Description

Barren Projects is het rally racing team van Kees Koolen. Met de quad die ons team volledig nieuw ontwikkeld en gebouwd heeft won Kees Koolen een Dakar etappe en werd hij in 2017 wereldkampioen in de FIM-cross country cup. In een Side by Side werd hij in 2020 wereldkampioen in de cross-country bajas rally en finishte Kees de Dakar op een 6e plek.

Kees Koolen heeft de Dakar rally in alle categorieën uitgereden en “slechts racen om te racen” is niet zijn doel. Hij wil het racen maar vooral ook de Dakar rally gebruiken om aan echte uitdagingen voor de toekomst te werken. Jaarlijks komen in de Dakar rally de top engineers van de wereld bij elkaar om de nieuwste technologieën op het gebied van transport maximaal te testen. Één van de bedrijven uit de Koolen Industries groep is oorspronkelijk groot geworden door betrouwbare high performance lithium accu’s te ontwerpen en produceren die nog steeds in veel Dakar voertuigen worden gebouwd.

De laatste jaren breken elektrische aandrijflijnen echt door. Daardoor heeft Kees als doel om een van de grootste uitdagingen voor de energie op te lossen door in de komende vijf jaar een volledig elektrische Dakar truck te bouwen.

“Als we met een volledig schone electrische truck de Dakar kunnen uitrijden, hebben we voor grote sectoren doorbraken bereikt en kan de electrificatie van alle voertuigen met grote sprongen vooruit!”

Leave Your Review

  • Overall Rating 0