Start je carrière vandaag nog.

Kies voor een studiegerelateerde bijbaan. Doe relevante werkervaring op, ontwikkel jezelf en bouw aan een handig netwerk.
Vind hier de bedrijven die op zoek zijn naar topstudenten zoals jij. 

Uitgelichte vacatures

Thumbnail Image

Stagiair/werkstudent Corporate Finance

Study: Finance

Located at: Soest, Utrecht.

Check out this vacancy!
Thumbnail Image

Social Media Specialist

Study: Marketing/Communicatie

Located at: Vanuit huis

Check out this vacancy!
Hoe het werkt.

in drie simpele stappen naar jouw perfecte bijbaan.

Profiel maken

Maak een gratis profiel aan. Nu ben je klaar om bedrijven te benaderen of benaderd te worden.

Like & save

Like de vacatures die je wilt bewaren. Ze staan dan in voor je klaar in je dashboard. Je kunt dan snel en gemakkelijk solliciteren.

Solliciteer

Je kunt onder elke vacature gelijk solliciteren. Je sollicitatie wordt dan direct naar het bedrijf verstuurd. Succes!

Bijbanen in verschillende gebieden

Studentpower is bedoeld voor alle studenten. Of je nou rechten studeert of werktuigbouwkunde: hier vind je een bijbaan die bij je studie past.

Bij bedrijven in heel Nederland

Of je nou in het puntje van Groningen woont, of middenin Amsterdam: op Studentpower vind je bijbanen door heel Nederland.

Voor mbo, hbo, en universiteit

Het maakt niet uit of je op het mbo, hbo of de universiteit studeert. Op Studentpower vind je opdrachten voor elk niveau.

‘Investeer in je toekomst.’

Ik investeer met deze bijbaan in mijn toekomst en het is nog veel leuker en flexibeler dan het productiewerk dat ik eerst deed! Ik kon eigenlijk nergens dit soort banen vinden, totdat ik Studentpower tegenkwam. 

Derek, student Bedrijfskunde

vond een bijbaan bij Fedacc Administratie- en Belastingadviseurs 

Gebruikers over Studentpower

Studentpower is een erg handig en efficient platform voor zowel bedrijven als studenten. Veel studenten zijn op zoek naar studiegerelateerde bijbaantjes en ze zorgen ervoor dat deze in je social media kanalen en mailbox voorbijkomen.
Juliët
Student communicatie
De vacatures op de site zijn uitgebreid en passen goed bij verschillende opleidingen. Ik vind het heel fijn dat ik hier een bijbaan kan vinden die past bij wat ik later wil gaan doen. Zo kan ik al vroeg beginnen en heb ik na mijn afstuderen meer ervaring dan een aantal andere afgestudeerden.​
Ilse
Student communicatie
Wij hebben een student ingehuurd om ons te ondersteunen in verschillende werkzaamheden. We willen de jonge generatie graag de kans geven om relevante werkervaring op te doen. Dat beviel erg goed: de student is inmiddels al een jaar bij ons aan het werk.
Johan
Directeur Fedacc Administratie
Via Studentpower ben ik aan een vakantiebaan gekomen die echt past bij mijn studie. Ik heb deze zomer dus niet alleen gewerkt voor geld, maar ook voor de ervaring die ik heb opgedaan. Daarnaast staat het hebben van een studiegerelateerde baan ook nog eens heel goed op mijn CV.
Derek
Bedrijfskunde

Start hier met zoeken.

meer dan 10.000+ studenten gingen je voor.

Voor bedrijven

Op Studentpower vind je werkstudenten, stagiaires en young professionals. Het grootste en meest bekende platform onder studenten voor studiegerelateerde bijbanen.

ontdek waarom meer dan 500+ bedrijven voor Studentpower kiezen

Krijg toegang tot de learning page.

We vinden het belangrijk dat jij een bijbaan krijgt die bij je studie past. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat je goede skills leert. Studenten die ingeschreven staan bij Studentpower, krijgen gratis toegang tot onze learning page. Een pagina vol video's en tips over carriere onderwerpen. Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief, hoe voer je een goed sollicitatiegesprek en hoe vind je waar je goed in bent? Hier vind je alles over je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Volg ons

×
Student Koen
×
Student Annelot
×
Student Carlijn
×
Student Esra