featured vacancies.

Platform voor studiegerelateerde bijbanen, stages en startersbanen.

  • Vind binnen 2 weken je bijbaan, stage of startersbaan.
  • We matchen je profiel met bedrijven die relevant zijn voor jou.
  • Elke maand zoeken meer dan 2K studenten een bijbaan, stage of startersbaan op Studentpower.

hoe het werkt.

Profiel maken

Maak een gratis profiel aan waarop je je werkervaring invult en wat je graag wilt gaan doen. Voeg je CV en foto toe en je bent klaar om te solliciteren! Ook kunnen bedrijven jou nu benaderen en matchen wij je profiel met relevante bedrijven.

Like & save

Like de vacatures die je wilt bewaren. Ze staan dan in voor je klaar in je dashboard. Je kunt dan snel en gemakkelijk solliciteren.

Solliciteer

Je kunt onder elke vacature gelijk solliciteren. Je sollicitatie wordt dan direct naar het bedrijf verstuurd. Succes!

bedrijven op Studentpower.

wat andere studenten zeggen.

Studentpower is een erg handig en efficient platform voor zowel bedrijven als studenten. Veel studenten zijn op zoek naar studiegerelateerde bijbaantjes en ze zorgen ervoor dat deze in je social media kanalen en mailbox voorbijkomen.
Juliët
Student communicatie
Via Studentpower ben ik aan een vakantiebaan gekomen die echt past bij mijn studie. Ik heb deze zomer dus niet alleen gewerkt voor geld, maar ook voor de ervaring die ik heb opgedaan. Daarnaast staat het hebben van een studiegerelateerde baan ook nog eens heel goed op mijn CV.
Derek
Student Bedrijfskunde
Wij hebben een student ingehuurd om ons te ondersteunen in verschillende werkzaamheden. We willen de jonge generatie graag de kans geven om relevante werkervaring op te doen. Dat beviel ontzettend goed: de student is inmiddels al een jaar aan het werk bij ons.
Johan
Directeur Fedacc
De vacatures op de site zijn uitgebreid en passen goed bij verschillende opleidingen. Ik vind het heel fijn dat ik hier een bijbaan kan vinden die past bij wat ik later wil gaan doen. Zo kan ik al vroeg beginnen en heb ik na mijn afstuderen meer ervaring dan een aantal andere afgestudeerden.
Ilse
Student Communicatie & Multimedia Design

ontdek meer.

onze missie.

Studentpower geeft studenten de kans om hun skills te ontwikkelen
door relevante werkervaring op te doen.

Krijg toegang tot ons gratis membership

Studenten die ingeschreven staan bij Studentpower, krijgen gratis toegang tot ons membership. Een pagina vol video’s en tips over carriere onderwerpen. Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief, hoe voer je een goed sollicitatiegesprek en hoe vind je waar je goed in bent? Hier vind je alles over je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor bedrijven

Zoek je een werkstudent, stagiair of young professional? Bekijk hier alle informatie voor bedrijven: prijzen, reviews van andere bedrijven en meer.