Vind hier de vacature die bij je studie past.

Vind de bijbaan die bij je studie past.

Wil jij alvast aan je toekomst werken? Kies dan voor een studiegerelateerde bijbaan. Doe relevante werkervaring op, ontwikkel jezelf en bouw aan een handig netwerk óf vind hier jouw perfecte startersbaan.

Vind hier de bedrijven die op zoek zijn naar topstudenten zoals jij. 

Vacature alert instellen

als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures voor jou

Gebruikers over Studentpower

4.1/5
Studentpower is een erg handig en efficient platform voor zowel bedrijven als studenten. Veel studenten zijn op zoek naar studiegerelateerde bijbaantjes en ze zorgen ervoor dat deze in je social media kanalen en mailbox voorbijkomen.
Juliët
Student communicatie
5/5
De vacatures op de site zijn uitgebreid en passen goed bij verschillende opleidingen. Ik vind het heel fijn dat ik hier een bijbaan kan vinden die past bij wat ik later wil gaan doen. Zo kan ik al vroeg beginnen en heb ik na mijn afstuderen meer ervaring dan een aantal andere afgestudeerden.​
Ilse
Student communicatie
5/5
Wij hebben een student ingehuurd om ons te ondersteunen in verschillende werkzaamheden. We willen de jonge generatie graag de kans geven om relevante werkervaring op te doen. Dat beviel erg goed: de student is inmiddels al een jaar bij ons aan het werk.
Johan
Directeur Fedacc Administratie
4.5/5
Via Studentpower ben ik aan een vakantiebaan gekomen die echt past bij mijn studie. Ik heb deze zomer dus niet alleen gewerkt voor geld, maar ook voor de ervaring die ik heb opgedaan. Daarnaast staat het hebben van een studiegerelateerde baan ook nog eens heel goed op mijn CV.
Derek
Bedrijfskunde

Uitgelichte vacatures

Hoe het werkt.

in drie simpele stappen naar een leerzame bijbaan of stage.

Profiel maken

Maak binnen 2 minuten een gratis profiel aan en begin met solliciteren. Vul je profiel zo compleet mogelijk in: dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen aan een bijbaan of stage.

Like & save

Bewaar je favoriete vacatures zodat je ze makkelijk kunt vinden in je dashboard. Ook kun je een e-mail alert instellen op je zoekopdracht. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Solliciteer

Je kunt gelijk online solliciteren. Je sollicitatie komt dan direct bij het bedrijf terecht en zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Succes!

(Bij)banen in verschillende gebieden

Studentpower is bedoeld voor alle studenten. Of je nou rechten studeert of werktuigbouwkunde: hier vind je een bijbaan die bij je studie past.

Bij bedrijven in heel Nederland

Of je nou in het puntje van Groningen woont, of middenin Amsterdam: op Studentpower vind je bijbanen door heel Nederland.

Voor mbo, hbo, en universiteit

Het maakt niet uit of je op het mbo, hbo of de universiteit studeert. Op Studentpower vind je opdrachten voor elk niveau.

‘Investeer in je toekomst.’

Ik investeer met deze bijbaan in mijn toekomst en het is nog veel leuker en flexibeler dan het productiewerk dat ik eerst deed! Ik kon eigenlijk nergens dit soort banen vinden, totdat ik Studentpower tegenkwam. 

Derek, student Bedrijfskunde

vond een bijbaan bij Fedacc Administratie- en Belastingadviseurs 

Voor bedrijven

Op Studentpower vind je werkstudenten, stagiaires en young professionals. Het grootste en meest bekende platform onder studenten voor studiegerelateerde bijbanen.

ontdek waarom meer dan 500+ bedrijven voor Studentpower kiezen

Volg ons

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe