Upload CV

  Upload binnen 1 minuut je CV en start met solliciteren

  Upload CV
  Bedrijvenoverzicht

  Een overzicht van alle bedrijven op Studentpower

  Overzicht bedrijven
  Alle vacatures

  Bekijk alle 131 openstaande vacatures

  Zoek vacatures
  Voor werkgevers

  Gebruik Studentpower om jong talent te werven

  Bekijk info

Topvacatures

Uitgelichte vacatures bij de beste bedrijven

Ervaringen van studenten

Lees hoe andere studenten Studentpower ervaren

Studentpower is een erg handig en efficient platform voor zowel bedrijven als studenten. Veel studenten zijn op zoek naar studiegerelateerde bijbaantjes en ze zorgen ervoor dat deze in je social media kanalen en mailbox voorbijkomen.

Juliët Student Communicatie

Via Studentpower ben ik aan een vakantiebaan gekomen die echt past bij mijn studie. Ik heb deze zomer dus niet alleen gewerkt voor geld, maar ook voor de ervaring die ik heb opgedaan. Daarnaast staat het hebben van een studiegerelateerde baan ook nog eens heel goed op mijn CV.

Derek Student Bedrijfskunde

De vacatures sluiten echt aan op allerlei studies en zijn heel uitgebreid. Ik vind het heel fijn dat ik hier een bijbaan kan vinden die past bij wat ik later wil gaan doen. Zo kan ik al vroeg beginnen en heb ik na mijn afstuderen meer ervaring dan een aantal andere afgestudeerden.​

Ilse Student Media Studies

Het is fijn dat je sollicitatie gelijk naar het bedrijf wordt verstuurd, zonder tussenpersonen. Ook vind ik het fijn dat je bedrijven kunt volgen, zodat je weet wanneer ze een nieuwe vacature hebben en dus niet je kans mist. Alles is transparant en Studentpower reageert snel via de chatbox in je account.

Mirko Masterstudent Multidisciplinairy Economics

Blogs

Alles voor studenten over solliciteren, werken en ontwikkeling

Hoe Studentpower werkt

In enkele stappen connecten met interessante bedrijven
 • Upload CV

  Upload je CV en start gelijk met solliciteren! Je kunt je profiel uitgebreid aanvullen naar eigen wens en ervoor kiezen om gevonden te worden door interessante bedrijven.

 • Like vacatures & volg bedrijven

  Vacatures die je liket, worden opgeslagen in je dashboard. Je kunt bedrijven volgen, zodat je nooit meer updates en nieuwe vacatures mist.

 • Solliciteer

  Je sollicitatie wordt rechtstreeks naar het bedrijf verzonden, want we werken niet met tussenpersonen! Het bedrijf neemt contact met je op.

Ontvang 1x per maand handige tips rondom werken, solliciteren en ontwikkeling. 

.

Werk aan je toekomst

Upload binnen 1 minuut je CV en kom in contact met interessante bedrijven